Η 26χρονη επιλοχίας που ψηφίστηκε ως το καλύτερο bikini body [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Η 26χρονη επιλοχίας που ψηφίστηκε ως το καλύτερο bikini body [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νικήτρια στην κατηγορία bikini body του φετινού διαγωνισμού bodybulding αναδείχτηκε η Μελίσα Χέιγουντ, επιλοχίας του βρετανικού στρατού με θητεία στο Ιράκ.

Η 26χρονη από το Γουίλτσαιρ ήταν με διαφορά η πιο εντυπωσιακή από τις διαγωνιζόμενες που ανέβηκαν στην σκηνή του διαγωνισμού που έλαβε χώρα στο Μάντσεστερ.

Εντελώς μεταμορφωμένη από την εικόνα που έχει ανεβάσει στο facebook και την δείχνει με στρατιωτική περιβολή κατά την διάρκεια της επιχείρησης Telic 10 στο Ιράκ στην οποία έλαβε μέρος.

Σύμφωνα με την ίδια το μυστικό της επιτυχίας της δεν είναι άλλο από: «Το γεγονός ότι λατρεύω να ιδρώνω κάθε μέρα στο γυμναστήριο. Ξυπνάω αποφασισμένη και πηγαίνω για ύπνο αποφασισμένη. Όπως το βλέπω, έχεις δυο επιλογές. Να αισθάνεσαι πιασμένος αύριο ή να αισθάνεσαι ντροπή για τον εαυτό σου σήμερα».

Η 26χρονη επιλοχίας που ψηφίστηκε ως το καλύτερο bikini body [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 2

Η Μελίσα ακολουθεί μια αυστηρή διατροφή που περιλαμβάνει μπάρες πρωτεΐνης, φυστικοβούτυρο, κοτόπουλο και μπρόκολα. Ενώ αγαπημένο της μότο είναι το «Σταμάτα να ανταμείβεις τον εαυτό σου με φαγητό. Δεν είσαι σκύλος».

Η 26χρονη επιλοχίας που ψηφίστηκε ως το καλύτερο bikini body [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 3

Η 26χρονη επιλοχίας που ψηφίστηκε ως το καλύτερο bikini body [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 4

Η 26χρονη επιλοχίας που ψηφίστηκε ως το καλύτερο bikini body [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 5

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ