Τομ Κρουζ εναντίων Γερμανών- Τους έκανε μήνυση 50 εκ. δολαρίων - iefimerida.gr

Τομ Κρουζ εναντίων Γερμανών- Τους έκανε μήνυση 50 εκ. δολαρίων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξοντωτικά υψηλή ήταν η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που υπέβαλλε ο Τομ Κρουζ εναντίον γνωστού περιοδικού για ένα δημοσίευμα -από τα δεκάδες αντίστοιχα- που τον ήθελε να έχει παρατήσει την 6χρονη κόρη του, Σούρι.

«Ο Τομ είναι ένας στοργικός πατέρας που αγαπάει πολύ την Σούρι. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής του και θα είναι πάντα. Το να ισχυρίζεται κάποιος κάτι άλλο -βάζοντας μάλιστα μια φωτογραφία της Σούρι να κλαίει- είναι κάτι το ασυγχώρητο».

Αυτό δήλωσε ο Μπερτ Φίλντς, δικηγόρος του Τομ Κρουζ σχετικά με την απόφαση του σταρ να είναι το Life&Style το πρώτο έντυπο που μηνύει από τα εκατοντάδες που έχουν δημοσιεύσει αντίστοιχα θέματα.

Μάλιστα ο Φίλντς στην συνέχεια προσπάθησε να απευθυνθεί στον πατριωτισμό των Αμερικάνων, δηλώνοντας πως: «Αυτοί οι συκοφάντες είναι ξένες εταιρίες, τα γραφεία των οποίων είναι στο Αμβούργο. Παίρνουν χρήματα από ανυποψίαστους Αμερικάνους πουλώντας τα κακόβουλα σκουπίδια τους. Ίσως αυτή η μήνυση να τους αναγκάσει να οπισθοχωρήσουν λίγο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ