Κατακραυγή-Ο Τίμπερλεϊκ έπαιξε βίντεο στο γάμο του που ξεφτιλίζει τους άστεγους [βίντεο]

Στο μονοπάτι του πολέμου απέναντι στο ζεύγος Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Τζέσικα Μπίλ είναι δικαίως οι φιλανθρωπικές οργανώσεις στην Αμερική, μετά την αποκάλυψη του Gawker ότι στον παραμυθένιο γάμο τους στην Ιταλία πρόβαλλαν βίντεο που κάνει πλάκα με τους άστεγους του Λος Άντζελες.

«Τζάστιν και Τζέσικα, δεν σας έχω δει εδώ και καιρό. Μην ανησυχείτε. Το δώρο σας είναι στο ταχυδρομείο», λέει στην κάμερα ο ξεδοντιασμένος άστεγος. Τον οποίο ακολουθεί μια τραβεστί που εύχεται στο ζευγάρι «Καλή τύχη. Και τζέσικα, να προσέχεις τον άντρα σου» και άλλες αντίστοιχες λούμπεν φιγούρες.

Η συνολική διάρκεια του βίντεο -το οποίο προβλήθηκε για τους καλεσμένους στην γαμήλια δεξίωση- είναι 8 1/2 λεπτά και αποτελεί έμπνευση του Τζάστιν Χάτσελ, κτηματομεσίτη του ζεύγους. Ενώ το κεντρικό του concept είναι ότι δείχνει ευχές από «καλεσμένους» που δεν κατάφεραν να δώσουν το παρών στην τελετή.

Το ζεύγος των νιόπαντρων δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής καμία δήλωση για το θέμα, ωστόσο ο δικηγόρος του μεσίτη-σκηνοθέτη έχει κάνει σαφές πως ο Τίμπερλεϊκ δεν γνώριζε την ύπαρξη του βίντεο μέχρι την στιγμή που αυτό προβλήθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ