Ελεύθερος ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος τοκογλυφίας της Θεσσαλονίκης - iefimerida.gr

Ελεύθερος ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος τοκογλυφίας της Θεσσαλονίκης

Ελεύθερος ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος τοκογλυφίας της Θεσσαλονίκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους θα αφεθεί την Παρασκευή ο 38χρονος φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος εκβιαστών της Θεσσαλονίκης, αφού συμπληρώνεται το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης, δηλαδή το 18-μηνο.

Συγκεκριμένα, το Τριμελές εφετείο Κακουργημάτων επέβαλε στον 35χρονο τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της μη απομάκρυνσής του από τη Θεσσαλονίκη και της υποχρέωσής του να διαμένει στη δηλωθείσα διεύθυνση στην πόλη.

Ο 35χρονος, που είχε εμπλακεί κατά το παρελθόν στη διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής, θα αποφυλακισθεί, καθώς δεν αναμένεται μέχρι την Παρασκευή, όταν και συμπληρώνεται το 18μηνο της προφυλάκισης που ο νόμος ορίζει ως ανώτατο όριο, να έχει ολοκληρωθεί η δίκη για τη δράση του κυκλώματος που άρχισε λίγες μέρες μόνο πριν.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης αποφάσισε να του επιβάλλει περιοριστικούς όρους, προκειμένου να διασφαλίσει ότι δεν θα διαφύγει. Οι παραπάνω όροι αποφασίστηκαν και για άλλους δύο συγκατηγορουμένους του.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση κατηγορούνται συνολικά 12 άτομα. Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, το κύκλωμα δάνειζε με μηνιαίο τόκο έως και 10%, ενώ το ποσό που φέρεται να αποκόμισαν οι κατηγορούμενοι από την παράνομη δράση τους προσδιορίζεται σε 2,5 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ