Τατσόπουλος: «Μπλέξαμε με τις σκαταποθήκες της Χρυσής Αυγής» - iefimerida.gr

Τατσόπουλος: «Μπλέξαμε με τις σκαταποθήκες της Χρυσής Αυγής»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια ανάρτηση-προσωπική εξομολόγηση προς τους διαδικτυακούς του φίλους, ο γνωστός συγγραφέας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος εξέφρασε την αγωνία του για την άνοδο της Χρυσής Αυγής αλλά και την ποιότητα του πολιτικού προσωπικού της χώρας.

Στη ανάρτηση του στο Facebook ο κ. Τατσόπουλος σημειώνει μεταξύ άλλων πως η Ελλάδα βιώνει την «Επανάσταση των Αποχωρητηρίων» τα οποία θέλουν να επιβάλλουν την ατζέντα τους ενώ συγκρίνει τους Χρυσαυγίτες με τους ήρωες του Τζέιμ Πάρις οι οποίοι είναι «πολύ ηλίθιοι, πολύ αγράμματοι και πολύ κακοί».

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Τατσόπουλου είχε ως εξής:

«Παιδιά. Σας το λέω εκ βαθέων. Μπλέξαμε με τη Χρυσή Αυγή. Αυτή τη φορά μπλέξαμε για τα καλά. Σας το λέω εγώ, που μεγάλωσα με τις ταινίες του Τζέιμς Πάρις -με τους Κακούς να είναι ΠΟΛΥ κακοί, με τους ηλίθιους να είναι ΠΟΛΥ ηλίθιοι και με τους αγράμματους να είναι ΠΟΛΥ αγράμματοι. Ποτέ δεν πίστεψα ότι μπορεί το σύμπαν του Τζέιμς Πάρις να είναι υπαρκτό, ανάλωσα 30 χρόνια από τη ζωή μου κι έγραψα 17 βιβλία για να υπερασπιστώ ότι αυτό το σύμπαν ΔΕΝ είναι υπαρκτό, οι άνθρωποι ΔΕΝ είναι καρικατούρες -και να τώρα, αρκούν πέντε μήνες στο κοινοβούλιο για να παραδεχτώ ότι το σύμπαν του Τζέιμς Πάρις ΕΙΝΑΙ υπαρκτό, έστω και ιδεολογικά αντεστραμμένο: οι Κακοί είναι όσο πιο Κακοί γίνεται, οι Ηλίθιοι είναι όσο πιο Ηλίθιοι γίνεται, οι Αγράμματοι είναι όσο πιο Αγράμματοι γίνεται... Στην Ελλάδα σήμερα ζούμε την Επανάσταση των Αποχωρητηρίων -ζητούν οι Καμπινέδες να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα σε όλο το υπόλοιπο Διαμέρισμα. Πάνω απ' όλα όμως, αυτό που με τρελαίνει με τη Χρυσή Αυγή, αυτό που με δαιμονίζει, είναι ότι οι ίδιοι οι Καμπινέδες δεν έχουν την αίσθηση ότι είναι Καμπινέδες, ότι είναι σκαταποθήκες, ρητορεύουν όπως ακριβώς ρητόρευαν οι ήρωες του Τζέιμς Πάρις, με την ίδια πανηλίθια, τρισμέγιστη βεβαιότητα ότι θα μας σώσουν. Μπλέξαμε, σας λέω. Μπλέξαμε. Και μακάρι να μπορούσα να σας διαβεβαιώσω ότι τελικά θα την βγάλουμε καθαρή από αυτή την κουραδοθύελλα. Αλλά δεν μπορώ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ