Γιατί ο Πάτινσον χαρακτήρισε γελοία την ερωτική σκηνή με τη Στιούαρντ - iefimerida.gr

Γιατί ο Πάτινσον χαρακτήρισε γελοία την ερωτική σκηνή με τη Στιούαρντ

Γιατί ο Πάτινσον χαρακτήρισε γελοία την ερωτική σκηνή με τη Στιούαρντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Αυστραλία βρίσκεται ο Ρόμπερτ Πάτινσον στο πλαίσιο της προώθησης του «Twilight: Breaking dawn 2», και με ένα σχόλιο που έκανε κατά τη διάρκεια συνέντευξης του, κατάφερε να εξάψει την περιέργεια των φαν της ταινίας.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δήλωσε αναφερόμενος στην ερωτική σκηνή που έχει με τη συμπρωταγωνίστριά και σύντροφό του Κρίστεν Στιούαρντ: «Είναι γελοία. Είναι σαν να είσαι ευγενικός και να πυροβολείς με ένα PG - 13...Είναι γιατί προσπαθείς να κάνεις κάτι πολύ 'καυτό' με ευαίσθητο και ρομαντικό τρόπο. Δεν μπορεί να είναι μια κανονική ερωτική σκηνή. Υποτίθεται ότι είναι το καλύτερο βαμπιρικό σεξ που είχες ποτέ. Εμείς κάναμε το γύρισμα και ο εικονολήπτης γελούσε».

Υπενθυμίζεται ότι το τέταρτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας του «Twilight» θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες στις 16 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ