Δημοκρατική Αριστερά: Να κάνει πίσω η Τρόικα ή να έρθουν σε ξεχωριστό νομοσχέδιο τα εργασιακά - iefimerida.gr

Δημοκρατική Αριστερά: Να κάνει πίσω η Τρόικα ή να έρθουν σε ξεχωριστό νομοσχέδιο τα εργασιακά

Δημοκρατική Αριστερά: Να κάνει πίσω η τρόικα ή να έρθουν σε ξεχωριστό νομοσχέδιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κοινή γραμμή υπέρ της ξεχωριστής ψήφισης των εργασιακών στη Βουλή τηρούν τα στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς στις δημόσιες τοποθετήσεις τους, τονίζοντας παράλληλα ότι η διαπραγμάτευση δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ Fm, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς Σπύρος Λυκούδης δήλωσε ότι εύχεται να να έρθουν τα εργασιακά στη Βουλή ως ξεχωριστό άρθρο και όχι ως ενιαίο νομοσχέδιο, ζητώντας παράλληλα σεβασμό στις ευαισθησίες του κόμματος του.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ανδρέας Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε στο ΣΚΑΙ ότι η Δημοκρατική Αριστερά δεν σκοπεύει να κάνει πίσω ως προς την ψήφιση των εργασιακών, υπογραμμίζοντας ότι ίσως ήρθε η ώρα να κάνει πίσω η τρόικα.

Παράλληλα, ο κ.Παπαδόπουλος δήλωσε ότι η διαπραγμάτευση δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί ενώ χαρακτήρισε ακραία ιδεοληπτική την εμμονή της τρόικας στα εργασιακά την οποία μάλιστα περιέγραψε ως επικίνδυνη για τη συνοχή της κυβέρνησης συνεργασίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ