H Ντόρα Μπακογιάννη μπέρδεψε τα θέατρα και μπήκε σε λάθος παράσταση - iefimerida.gr

H Ντόρα Μπακογιάννη μπέρδεψε τα θέατρα και μπήκε σε λάθος παράσταση

Η Ντόρα Μπακογιάννη μπέρδεψε τα θέατρα και μπήκε σε λάθος παράσταση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για αλλού ξεκίνησε αλλά αλλού κατέληξε η Ντόρα Μπακογιάννη και ο σύζυγός της Ισίδωρος Κούβελος, οι οποίοι ήθελαν να πάνε στην πρεμιέρα της παράστασης του θεάτρου Αμιράλ, αλλά κατά λάθος μπήκαν σε αυτή του θεάτρου Χορν.

Και τα δύο θέατρα, οι είσοδοι των οποίων βρίσκονται δίπλα-δίπλα, είχαν χτες πρεμιέρα, το μεν Αμιράλ με την παράσταση «Είδα τον Χάρη με τα μάτια μου», το δε Χορν με το έργο «Γυάλινος Κόσμος».

Η κ. Μπακογιάννη, όπως και πολύς κόσμος, μπέρδεψε τις εισόδους και αντί να μπει στο Αμιράλ, για την παράσταση του οποίου είχε δεχτεί πρόσκληση από τον φίλο της και πρωταγωνιστή Χάρη Ρώμα, μπήκε στο Χορν. Εκεί, την έβαλαν να καθίσει με την παρέα της (εκτός του συζύγου της, μαζί της ήταν και η αδερφή της με το σύζυγό της) στην πρώτη σειρά, όπου αντιλήφθηκαν το λάθος, αλλά από ευγένεια αποφάσισαν να μείνουν.

Τελικά, η υπεύθυνη Δημοσιών σχέσεων του θεάτρου Αμιράλ, δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Τσόλκα, έβγαλε την βουλευτή και την παρέα της από τη δύσκολη θέση, παίρνοντάς τους κυριολεκτικά από το χέρι και οδηγώντας τους στη σωστή παράσταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ