«Μανόν Λεσκώ» - η δημοφιλής όπερα του Πουτσίνι απόψε από την Εθνική Λυρική Σκηνή - iefimerida.gr

«Μανόν Λεσκώ» - η δημοφιλής όπερα του Πουτσίνι απόψε από την Εθνική Λυρική Σκηνή

«Μανόν Λεσκώ» - η δημοφιλής όπερα του Πουτσίνι απόψε στην Εθνική Λυρική Σκηνή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δημοφιλής όπερα του Τζιάκομο Πουτσίνι «Μανόν Λεσκώ», που ανέβηκε το βράδυ της Κυριακής στο θέατρο Ολύμπια, άνοιξε ττη νέα καλλιτεχνική περίοδο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Η πλοκή εκτυλίσσεται στις ΗΠΑ του '60 σε ένα κινηματογραφικό στούντιο, όπου γυρίζεται μια ταινία με θέμα την Μανόν Λεσκώ, που ζει στα άκρα και οδηγείται στην αυτοκαταστροφή, παίρνοντας μαζί της στο χάος τον άνδρα που την ερωτεύτηκε παράφορα.

Στην πρεμιέρα που έγινε την Κυριακή στις 21 Οκτωβρίου, τους κεντρικούς ρόλους ερμήνευσαν η Κροάτισα υψίφωνος Λάνα Κος, ο Ιταλος τενόρος Ρέντσο Τλούλιαν, ο βαρυτονος Διονύσης Σούρμπης και ο βαθύφωνος Δημητρης Κασιούμης.

Επίσης την παράσταση σκηνοθέτησε ο Τζαν Κάρλο ντελ Μόνακο, γιος του θρυλικού Μάριο Ντελ Μόνακο, του Ιταλού τενόρου και συμπρωταγωνσιτή της Μαρίας Κάλλας,

Θέατρο Ολύμπια (Ακαδημίας 59-61, Αθήνα) Τηλ:210 3612461
Ημέρες και ώρες: 21, 24, 26, 28 Οκτωβρίου και 7, 9, 11, 14, 18 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης: 20.00
Εισιτήρια από 20 έως 80 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ