Ποιος είπε στον Φώτη Κουβέλη «Θα γίνεις Καρατζαφέρης αν φύγεις από την κυβέρνηση»; - iefimerida.gr

Ποιος είπε στον Φώτη Κουβέλη «Θα γίνεις Καρατζαφέρης αν φύγεις από την κυβέρνηση»;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλές προσπάθειες γίνονται από χθες για να μεταπεισθεί ο Φώτης Κουβέλης να μην αποχωρήσει από την κυβέρνηση. Κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας του είπε χθες σε δραματικό τόνο τι τον περιμένει αν εγκαταλείψει το κυβερνητικό σκάφος.

«Θα γίνεις Καρατζαφέρης αν φύγεις από την κυβέρνηση» του είπε ο κορυφαίος παράγοντας, υποννοώντας ότι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης έχασε τα πάντα αποχωρώντας από το κυβερνητικό σχήμα επί Γιώργου Παπανδρέου και κατέληξε να μην εκλεγεί το κόμμα του στη Βουλή.

Το επιχείρημα επιστρατεύτηκε γιατί ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ήταν αμετάπειστος.

«Αν ψηφίσω τα μέτρα και κυρίως τα εργασιακά θα διαλυθεί η κοινοβουλευτική μου ομάδα» φέρεται να δηλώνει ο Φώτης Κουβέλης σε συνεργάτες του. Και πράγματι, καζάνι που βράζει θυμίζει η Δημοκρατική Αριστερά αφού μετά την αποχώρηση του Γιάννη Μιχελογιαννάκη και την ανεξαρτητοποίησή του διατυπώνονται φόβοι ότι και άλλοι βουλευτές θα αποχωρήσουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ