Οι Έλληνες θεωρούν ύβρι τις εγχειρήσεις, λέει Ελληνοαμερικανίδα βαρόνη των media - iefimerida.gr

Οι Έλληνες θεωρούν ύβρι τις εγχειρήσεις, λέει Ελληνοαμερικανίδα βαρόνη των media

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκατομμύρια πολιτών σε ολόκληρο τον κόσμο διαβάζοντας με αγωνία το κείμενο της Αριάννας Χάφινγκτον για την πρόσφατη εγχείρησή της, έμαθαν μεταξύ άλλων πως αντιδρούν οι ...προληπτικοί Έλληνες σε θέματα χειρουργικών επεμβάσεων!

Μια επέμβαση αποκατάστασης γοφού έγινε η αφορμή να αποκαλύψει η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα Αριάννα Χάφινγκτον στο παγκόσμιο κοινό πως αντιμετωπίζει παρόμοιες καταστάσεις ένας θρησκόληπτος Έλληνας. Η πρόεδρος και διευθύντρια σύνταξης του Huffington Post Μedia Group είναι μια από τις πλέον ισχυρές γυναίκες στον κόσμο, με σημαντική επιρροή, ενώ τα κείμενα ή οι αναρτήσεις της στα κοινωνικά μέσα έχουν εκατομμύρια αναγνώστες. Γράφοντας, λοιπόν, ένα ποστ στο LinkedIn, αναφέρει: «Είμαι μια προληπτική Ελληνίδα. Για μένα αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι δεν πιστεύω στις εγχειρήσεις παρά μόνο αν αυτές είναι απολύτως απαραίτητες, γι' αυτό δεν πρόκειται να κάνω ποτέ πλαστική επέμβαση όσες ρυτίδες και αν αποκτήσω», σημειώνει. «Οι Θεοί θα με προστατέψουν μόνο αν πρέπει οπωσδήποτε να κάνω την επέμβαση. Η προσωπική απόφαση να κάνει κάποιος μια εγχείρηση οδηγείται από την Ύβρι και δεν υπάρχει τίποτα που να τιμωρούν οι Έλληνες Θεοί περισσότερο από την Ύβρι. Έτσι, καθώς ξυπνούσα από τη νάρκωση με ένα νέο γοφό, φοβόμουν ό,τι θα είχα τον γοφό μιας κατσίκας. Ευτυχώς φαίνεται ότι ξέφυγα από αυτή την μοίρα».

Οι Έλληνες θεωρούν ύβρι τις εγχειρήσεις, λέει Ελληνοαμερικανίδα βαρόνη των media | iefimerida.gr 0

Η συγκεκριμένη αναφορά προκαλεί σίγουρα έκπληξη. Η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα επιχειρηματίας και συγγραφέας είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες των διεθνών media και φίλη των ισχυρών των ΗΠΑ, ενώ το site της κέρδισε φέτος και το κορυφαίο δημοσιογραφικό βραβείο Πούλιτζερ. Έτσι ξαφνιάζει η αναφορά στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της, καθώς προσδίδει ξαφνικά στους Έλληνες μια διάσταση που δεν απέχει μόνο από την πραγματικότητα, αλλά και τους παρουσιάζει σχεδόν ως πρωτόγονους σε θέματα υγείας. Στη συνέχεια του κειμένου η Χάφινγκτον εμπλέκει στις αποφάσεις της και τα διδάγματα των Στωικών «Η φιλοσοφία της ζωής μου -δανεισμένη κυρίως από τους Στωικούς- είναι ότι η συμπεριφορά μας και όχι οι συνθήκες είναι αυτή που καθορίζει τη ζωή μας.» Οι Θεοί, Ύβρις, προλήψεις, Στωικοί φιλόσοφοι...Ιt's all Greek to me σίγουρα θα σκέφτηκαν πολλοί από τους αναγνώστες της νέας ανάρτησής της!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ