Christina Hendricks: Ναι, είναι αληθινά - iefimerida.gr

Christina Hendricks: Ναι, είναι αληθινά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο λόγος για το χυμώδες μπούστο της Christina Hendricks που σε μια νέα συνέντευξη της στη Daily Mail δήλωσε πως δεν έχει κάνει σιλικόνη και προβληματίζεται κάθε φορά που τη ρωτάνε αυτό το πράγμα.

«Είναι τόσο περίεργο που οι άνθρωποι με ρωτάνε συνέχεια αν το στήθος μου είναι αληθινό ή ψεύτικο.» λέει η 36χρονη καλλονή. «Είναι τόσο εμφανές ότι είναι αληθινό που όλοι όσοι έχουν δει ή έχουν πιάσει ένα στήθος στη ζωή τους το ξέρουν.»

Η ίδια είναι το αντίθετο παράδειγμα από όσες γυναίκες κάνουν προσθετική στήθους γιατί οι αρετές της είναι ένα δώρο της φύσης.

«Αν κάτι πρέπει να μάθει κάποιος για μένα είναι ότι έχω μάθει να χαίρομαι αυτά με τα οποία γεννήθηκα αν και κάποιες φορές είναι άβολο.» και συνεχίζει «Το να έχεις μεγάλο στήθος όπως εγώ, έκανε τα ψώνια τόσα χρόνια μια δύσκολη διαδικασία αλλά έμαθα να το αγαπώ.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ