Η πιο κρύα χειραψία στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Η πιο κρύα χειραψία στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέβη χθες στην Παλαιά Βουλή. Παρουσιάζονταν εκεί το νέο βιβλίο του Κώστα Στεφανόπουλου. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν στο πάνελ ως παρουσιαστής. Λίγο πριν ανέβει, έπεσε πάνω στον Κώστα Σημίτη.

Οπως αναφέρουν τα Νέα η ατμόσφαιρα στην Παλαιά Βουλή που ως εκείνη την ώρα ήταν ιδιαίτερα θερμή ψύχρανε απότομα από ένα κύμα παγωμένου αέρα όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναγκάστηκε ουσιαστικά να ανταλλάξει χειραψία με τον Κώστα Σημίτη που ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους. Ο πρώην πρωθυπουργός χαμογέλασε βεβιασμένα, είπε ένα κρύο «Βαγγέλη...» αντί άλλου χαιρετισμού, χωρίς καν να τον κοιτάξει.

Με ένα εξίσου βεβιασμένο χαμόγελο υποδέχτηκε τον παγωμένο χαιρετισμό και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Παρακολουθήστε τη φωτογραφία.

Ο Κώστας Σημίτης κοιτάζει χαμηλά, κάπου προς την άκρη του φορέματος της Φάνης Πετραλιά που βρέθηκε τυχαία στη μέση. Ο πρώην πρωθυπουργός σχηματίζει το πιο βεβιασμένο χαμόγελο της ιστορίας του.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ατενίζει το πλήθος κάπου μακριά, αποφεύγει το βλέμμα του Σημίτη και φοράει κι αυτός ένα χαμόγελο-γκριμάτσα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ