Τρόμος στη Νέα Υόρκη - Δολοφόνος 38 χρονης προειδοποεί ότι θα σκοτώνει μια έγκυο κάθε μήνα - iefimerida.gr

Τρόμος στη Νέα Υόρκη - Δολοφόνος 38 χρονης προειδοποεί ότι θα σκοτώνει μια έγκυο κάθε μήνα

Τρόμος στη Νέα Υόρκη - Δολοφόνος 38 χρονης προειδοποεί ότι θα σκοτώνει μια έγκυο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eνας εν δυνάμει serial killer κρύβεται πίσω από την άγρια δολοφονία μιας 38χρονης εγκύου στη Νέα Υόρκη. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει το σημείωμα που βρέθηκε δίπλα της και στο οποίο ο δολοφόνος εκφράζει την πρόθεσή του να σκοτώνει μια έγκυο γυναίκα κάθε μήνα.

Η 38χρονη γυναίκα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, ήταν έγκυος στον όγδοο μήνα στο πέμπτο της παιδί, όταν βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα στο διαμέρισμά της στο Μπρούκλιν.

Στο σημείωμα που βρέθηκε δίπλα στην νεκρή έγκυο, ο δολοφόνος γράφει πως «θα σκοτώνω μία έγκυο γυναίκα κάθε μήνα, αρχίζοντας από τώρα, μέχρι να απελευθερωθεί ο Λι Μπόιντ Μάλβο».

Ο Λι Μπόιντ Μάλβο είναι ένας καταδικασμένος σε ισόβια άνδρας ο οποίος, σε ένα ξέσπασμα βίας και λειτουργώντας ουσιαστικά ως ελεύθερος σκοπευτής, σκότωσε, πριν από δέκα χρόνια, έξι ανθρώπους μέσα σε τρεις εβδομάδες, στο Μέριλαντ.

Η Αστυνομία πάντως δείχνει να μην αξιολογεί ως σημαντικό το σημείωμα που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος. Αντίθετα, πιστεύει ότι ο στόχος του σημειώματος είναι να τους αποπροσανατολίσει από την αναζήτηση του πραγματικού δολοφόνου, για αυτό και συνεχίζουν τις έρευνες και τις ανακρίσεις στο στενό οικογενειακό κύκλο της 38χρονης Σμιθ. Στην κατεύθυνση αυτή συναινεί το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα

Οι μέχρι στιγμής έρευνες οδήγησαν στην προσαγωγή του αρραβωνιαστικού της Σμιθ, Άντονι Τζάκμαν, ο οποίος όμως αφέθηκε ελεύθερος.

Το γεγονός, άλλωστε, ότι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα του θύματος, συντείνει στην εκδοχή ότι ο δολοφόνος της Βιντάλι Σμιθ, ήταν κάποιος που την γνώριζε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ