Βενιζέλος: Αδικαιολόγητο και προκλητικό να ανοίγει ξανά η συζήτηση για τα εργασιακά - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Αδικαιολόγητο και προκλητικό να ανοίγει ξανά η συζήτηση για τα εργασιακά

Βενιζέλος: Αδικαιολόγητο και προκλητικό να ανοίγει ξανά η συζήτηση για τα εργασι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προκλητικό και αδικαιολόγητο να ανοίγει ζήτημα ξανά το ζήτημα των εργασιακών, είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση. Ζήτησε μάλιστα από τον πρωθυπουργό να αναλάβει πρωτοβουλίες σε πολιτικό επίπεδο.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως μετά από τέσσερις μήνες «πρέπει να φτάσουμε στο τέλος μία δύσκολης και μακράς διαπραγμάτευσης». «Φανταζόμουν την διαπραγμάτευσης αυτή διαφορετική τον Ιούνιο, αλλά ο καθένας που χειρίζεται τα θέματα αυτά θέλει να κάνει το καλύτερο για τον τόπο με τον δικό του τρόπο».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συμπλήρωσε πως στηρίζει την κυβέρνηση ενώ τόνισε πως μέσα στις επόμενες ημέρες κρίνονται τα πιο κρίσιμα σημεία μίας συμφωνίας η οποία μόνο εάν είναι ολοκληρωμένη θα επιτρέψει στην Ελλάδα να κάνει μία ολοκληρωμένη στροφή, ενώ τόνισε πως σε αντίθετη περίπτωση οι δανειστές θα την απορρίψουν.

«Έχει μειωθεί αισθητά το κόστος εργασίας στην χώρα μας», είπε ο κ. Βενιζέλος χαρακτηρίζοντας προκλητικό το να ανοίγει ξανά η συζήτηση για τα εργασιακά. Χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς, ο Ευάγγελος Βενιζέλος απευθυνόμενος προς τους δανειστές είπε πως «δεν είμαστε προτεκτοράτο, πρέπει να το καταλάβει αυτό η Τρόικα».

Νωρίτερα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, επέμεινε στην θέση του πως το κόμμα του δεν πρόκειται να ψηφίσει τα εργασιακά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ