Ο Χοακίν Φίνιξ είναι φαβορί, αλλά δεν το θέλει το Όσκαρ κι εξηγεί γιατί - iefimerida.gr

Ο Χοακίν Φίνιξ είναι φαβορί, αλλά δεν το θέλει το Όσκαρ κι εξηγεί γιατί

Ο Χοακίν Φίνιξ είναι φαβορί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η απονομή των φετινών Όσκαρ να απέχει περίπου 4 μήνες, όμως ήδη οι προβλέψεις δίνουν ένα προβάδισμα στον Χοακίν Φίνιξ για το Όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «The Master». Εκείνος παρ' όλα αυτά δεν φαίνεται να συγκινείται.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Interview, ο ηθοποιός χαρακτήρισε ούτε λίγο ούτε πολύ «μαλακίες», τα βραβεία Όσκαρ, και τόνισε ότι δεν θέλει να είναι μέρος όλου αυτού του συστήματος που μοιάζει με κούρσα.

«Νομίζω πως όλα αυτά είναι μαλακίες. Τελείως μαλακίες. Δεν θέλω να είμαι μέρος όλου αυτού. Δεν το πιστεύω. Είναι ένα καρότο, αλλά είναι το πιο απαίσιο καρότο που γεύτηκα ποτέ στη ζωή μου. Δεν το θέλω το καρότο. Το να βάζεις τους ανθρώπους να διαγωνίζονται μεταξύ τους... είναι το πιο ηλίθιο πράγμα στον κόσμο. Η εποχή του "Walk the Line" ήταν η πιο άβολη που έζησα ποτέ. Δεν θέλω ποτέ να το ξαναζήσω αυτό. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω - και δεν είμαι σε μια θέση που πιστεύω ότι είμαι υπεράνω - αλλά δεν θέλω ποτέ να ξανανιώσω άβολα συμμετέχοντας σε μια κούρσα βραβείων», ανέφερε συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ