Η βόλτα του Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή μετά τη σύσκεψη των αρχηγών - iefimerida.gr

Η βόλτα του Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή μετά τη σύσκεψη των αρχηγών

Η βόλτα του Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή μετά τη σύσκεψη των αρχηγών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα είναι ή όχι τελευταία η σημερινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών; Η πρόθεση και η διάθεση του Αντώνη Σαμαρά είναι να κλείσουν όλα σήμερα και οι τρεις αρχηγοί να βγούνε με μια συμφωνία από το γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή.

Ο κ. Σαμαράς πάντως φαίνεται πως έχει θετικά σημάδια για τη σημερινή σύσκεψη καθώς μετά το τέλος της δεν θα φύγει από τη βουλή για το Μέγαρο Μαξίμου αλλά θα μείνει στο κοινοβούλιο για να πάρει λίγο γεύση από το σφυγμό της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σαμαράς θα μιλήσει με βουλευτές στη Βουλή, που ήδη έχουν ενημερωθεί για την πρόθεσή του αυτή ,θα περπατήσει στους χώρους του κοινοβουλίου για να πάρει κλίμα ενδεχομένως και για τις αντιδράσεις όσων θα έχουν αποφασιστεί λίγο νωρίτερα και θα επισκεφθεί πιθανόν και τα γραφεία των κοινοβουλευτικών συντακτών. Αν δεν γίνει κάτι θεαματικά αρνητικό στη σημερινή συνεδρίαση η σημερινή «βόλτα» Σαμαρά στη Βουλή θα βγάλει ειδήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ