Pheed: Το κοινωνικό δίκτυο που θέλει να «κλέψει» τους χρήστες του Facebook και του Twitter - iefimerida.gr

Pheed: Το κοινωνικό δίκτυο που θέλει να «κλέψει» τους χρήστες του Facebook και του Twitter

Αυτό είναι το κοινωνικό δίκτυο που θέλει να «κλέψει» τους χρήστες του Facebook κ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά των ανταγωνιστών του συγκεντρώνει σύμφωνα με τους δημιουργούς του το Pheed, το νέο κοινωνικό δίκτυο που ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από μερικές ημέρες και ήδη πάνω από 1 εκατομμύριο χρήστες έχουν εγγραφεί σε αυτό.

Όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του, οι οποίοι το χαρακτηρίζουν «multimedia πλατφόρμα σε πραγματικό χρόνο», το Pheed έχει timeline όπως το Facebook, λειτουργία για εύρεση δημοφιλών θεμάτων συζήτησης όπως το Twitter, ενώ δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να ενσωματώνει υλικό, όπως φωτογραφίες, με εύκολο τρόπο.

Παράλληλα, δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα διαβάθμισης των δημοσιεύσεων αναφορικά με την καταλληλότητά τους για μικρότερες ηλικίες, ενώ οι δημοσιεύσεις των χρηστών μπορούν να γίνουν shared και με το Facebook, το Twitter ή κάποιο blog.

Το μεγαλύτερο ίσως πλεονέκτημά του πάντως, είναι ότι είναι βασισμένο σε επιχειρηματικό μοντέλο, καθώς όποιος χρήστης το επιθυμεί, μπορεί να χρεώνει όσους θέλουν να βλέπουν το υλικό που «ανεβάζει», με τα μισά από τα έσοδα πηγαίνουν στον χρήστη και τα άλλα μισά στο Pheed.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ