Χοντρή και λέτσο θεωρεί ο οίκος Dior την Μίλα Κούνις- Ετοιμάζεται να την απολύσει [βίντεο] - iefimerida.gr

Χοντρή και λέτσο θεωρεί ο οίκος Dior την Μίλα Κούνις- Ετοιμάζεται να την απολύσει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει το δημοσίευμα του περιοδικού Star που θέλει τον οίκο Dior να είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένος με τα extra κιλά και τις ατημέλητες εμφανίσεις της Μίλα Κούνις μετά την έναρξη της σχέσης της με τον Άστον Κούτσερ.

«Από την στιγμή που τα έφτιαξε με τον Άστον φωτογραφίζεται συνεχώς λες και είναι λέτσος. Αυτή σίγουρα δεν είναι η εικόνα που θέλει ο οίκος να εκπέμπει η εκπρόσωπός του. Επίσης έχουν μετανοιώσει το γεγονός ότι δεν φρόντισαν να συμπεριλάβουν στο συμβόλαιο της έναν όρο σχετικά με το ανώτατο βάρος που μπορεί να πάρει».

Αυτό δήλωσε πηγή που φέρεται να γνωρίζει εκ των έσω την αγανάκτηση των ανθρώπων του οίκου Dior για τον τρόπο που η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη (όπως ψηφίστηκε από το περιοδικό Esquire) επιμένει να ντύνεται και να φέρεται.

Χοντρή και λέτσο θεωρεί ο οίκος Dior την Μίλα Κούνις- Ετοιμάζεται να την απολύσει [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Οι ειδικοί επιμένουν ότι πρόκειται για κατασκευασμένο δημοσίευμα που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Χοντρή και λέτσο θεωρεί ο οίκος Dior την Μίλα Κούνις- Ετοιμάζεται να την απολύσει [βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Η αλήθεια όμως είναι ότι ο οίκος μόλις υπέγραψε συμβόλαιο με την σταρ των Hunger Games Τζένιφερ Λόρενς. Και δεν έχει γίνει ακόμη σαφές αν η Τζένιφερ όντως αντικαθιστά την Μίλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ