Τερματοφύλακας απέκρουσε τρία πέναλτι στο ίδιο παιχνίδι [βίντεο] - iefimerida.gr

Τερματοφύλακας απέκρουσε τρία πέναλτι στο ίδιο παιχνίδι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μοιάζει απίστευτο, όμως ο τερματοφύλακας της Οριέντε Πετρολέρο, Κάρλος Αρίας, απέκρουσε τρία πέναλτι στον εκτός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα της Βολιβίας με αντίπαλο την Ουνιβερσιτάριο.

Ο 32χρονος γκολκίπερ απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Χοσέ Γκάμπριελ Ρίος, όμως ο διαιτητής διέταξε την επανάληψή του επειδή ο Αρίας είχε κινηθεί πριν την εκτέλεση. Ο παίκτης των γηπεδούχων ανέλαβε εκ νέου να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, όμως και πάλι νικήθηκε από τον Βολιβιανό τερματοφύλακα.

Ο ρέφερι ζήτησε επανάληψη για τον ίδιο ακριβώς λόγο, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι άλλαξαν εκτελεστή για το τρίτο πέναλτι, όμως ο ανίκητος Αρίας σταμάτησε και τον Εντγκαρ Εσκαλάντε, με την Πετρολέρο να ισοφαρίζει προς το τέλος του παιχνιδιού σε 1-1 και να αποσπά τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ