«Η σαβούρα αποκτά καινούργια συσκευασία», σχολιάζει τηλεκριτικός για Αννίτα Πάνια - iefimerida.gr

«Η σαβούρα αποκτά καινούργια συσκευασία», σχολιάζει τηλεκριτικός για Αννίτα Πάνια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μετωπική» επίθεση εναντίον της Αννίτας Πάνια εξαπέλυσε ο γνωστός τηλεκριτικός Κοσμάς Βίδος μέσα από την στήλη του στο Βήμα.

«Παγιδευμένη στη στερούμενη αισθημάτων και τρυφερότητας περσόνα που έχει λανσάρει στην τηλεόραση, συνεχίζει το ίδιο απόμακρη, το ίδιο ειρωνική, το ίδιο αδιάφορη για το πρόβλημα του διπλανού της, το ίδιο σνομπ και αγενής όπως την εποχή του "Χρυσού κουφέτου" και των "Παρατράγουδων". (...) Την ίδια στιγμή, ακόμη και αν προσπεράσουμε την ψύχρα που διαχέεται στο στούντιο με το που εμφανίζεται, η βαρεμάρα της (πόσο θα ήθελε να της στέλνουν στο σπίτι τα "ευρώπουλα" της αμοιβής της αντί να εργάζεται!) σε διώχνει από την εκπομπή και από το κανάλι». Αυτό είναι ένα ενδεικτικό απόσπασμα από την κριτική που ασκεί ο Κοσμάς Βίδος με αφορμή την νέα εκπομπή της Αννίτας Πάνιας.

Ενώ το «τελικό» χτύπημα έρχεται στην τελευταία παράγραφο του κειμένου. Εκεί που καταλήγει στο συμπέρασμα ότι: «Τελικά η σαβούρα αποκτά καινούργια συσκευασία (στούντιο, σκηνικό, κανάλι...), σερβίρεται ως νέο προϊόν (όπως στην περίπτωση του "Αννίτα SOS") και θύματα της οικονομικής κρίσης πέφτουν εκπομπές που μόνο κέρδος αποτελούσαν για την τηλεόραση - αναφέρω ενδεικτικά την "Εμπόλεμη ζώνη" του Σωτήρη Δανέζη. Στη δική μας εμπόλεμη ζώνη η ευτέλεια καλά κρατεί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ