Μητσοτάκης: Οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ πετάνε μολότοφ μέσα στο δάσος - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: Οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ πετάνε μολότοφ μέσα στο δάσος

Οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ που πετάνε μολότοφ δεν αφήνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει στην περιοχή Σκουριές της Χαλκιδικής όπου μια ομάδα κατοίκων έχει ξεσηκωθεί και συμπλέκεται με τα ΜΑΤ. ασχολήθηκε από νωρίς σήμερα το πρωί ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης..

Ο λόγος είναι η αντίδραση των κατοίκων που προβάλλοντας λόγους προστασίας του περιβάλλοντος θέλουν να ακυρωθεί η λειτουργία μεταλλείων χρυσού στην περιοχή, παρά το γεγονός ότι όλες οι εκθέσεις μιλούν για ένα πραγματικά μοναδικό κοίτασμα αξίας πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ.

Ετσι, εδώ και πολλές ημέρες κάτοικοι αντιδρούν, τα ΜΑΤ επιμένουν και την πληρώνει το δάσος το οποίο συχνά φλέγεται είτε από τις μολότοφ που πετούν οι διαδηλωτές είτε από τις χειροβομβίδες κρότου λάμψης που πετούν οι αστυνομικοί.

Ο κ. Μητσοτάκης πάντως, εμφανίστηκε σήμερα απόλυτος μέσω του twitter του: Οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ πετάνε μολότοφ μέσα στο δάσος στη Χαλκιδική. Επαναστατική γυμναστική και στην επαρχία τώρα...

Μητσοτάκης: Οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ πετάνε μολότοφ μέσα στο δάσος | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ