Σοκ-Ο Τζέραρντ Μπάτλερ δείχνει το βίντεο του παραλίγο θανάσιμου τραυματισμού του [βίντεο] - iefimerida.gr

Σοκ-Ο Τζέραρντ Μπάτλερ δείχνει το βίντεο του παραλίγο θανάσιμου τραυματισμού του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην δημοφιλή πρωινή εκπομπή Good Morning America εμφανίστηκε ο Τζέραρντ Μπάτλερ. Εκεί που έδειξε για πρώτη φορά το υλικό από το παραλίγο μοιραίο ατύχημα που είχε κατά την διάρκεια του Chasing Maverics.

«Ήταν σαν να βλέπω ένα τσουνάμι να έρχεται και να με πλακώνει. Δεν μπορούσα με τίποτα να βγω στην επιφάνεια. Και μόλις αισθανόμουν ότι το κατάφερνα, ερχόταν το επόμενο κύμα και με βύθιζε ακόμη περισσότερο. Είχα αρχίσει να σκέφτομαι 'Δεν το πιστεύω, θα πεθάνω προσπαθώντας να φτιάξω μια ταινία'».

Αυτό δήλωσε στους παρουσιαστές του Good Morning America ο πάλαι ποτέ πρωταγωνιστής των 300, παρουσιάζοντάς ταυτόχρονα για πρώτη φορά το βίντεο που δείχνει το κύμα να τον πλακώνει.

Όλα αυτά στα πλαίσια του Chasing Maverics, μιας ταινίας που αφηγείται την αληθινή ιστορία του 16χρονου Τζέι Μοριάρτι που προσπαθεί να κατακτήσει τα πιο επικίνδυνα κύματα της Αμερικής στην Σάντα Κρουζ.

Μετά το ατύχημά του ο Τζέραρντ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αν και ο ίδιος -επειδή πέρα από πρωταγωνιστής ήταν και παραγωγός στην ταινία- με το που ανέκτησε τις αισθήσεις του ζητούσε επίμονα από το πλήρωμα του ασθενοφέρουν να τον πάνε αμέσως πίσω στο set.

Μάλιστα οι περιπέτειες του Σκοτσέζου δεν σταμάτησαν εδώ, αφού λίγους μήνες μετά αναγκάστηκε να μπει και στο κέντρο αποτοξίνωσης Betty Ford καθώς είχε εθιστεί στα παυσίπονα που έπαιρνε το διάστημα της αποθεραπείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ