2,5 εκ. ευρώ κοστίζει το πάρτι γενεθλίων που ετοίμασε ο Έλτον Τζον στον σύζυγο του - iefimerida.gr

2,5 εκ. ευρώ κοστίζει το πάρτι γενεθλίων που ετοίμασε ο Έλτον Τζον στον σύζυγο του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πιο χλιδάτο πάρτι της χρονιάς είναι με διαφορά αυτό που ετοιμάζει ο Έλτον Τζον για να γιορτάσει τα γενέθλια του συζύγου του, Ντέιβιντ Φέρνις. Έχει διάρκεια 4 ημερών και θα λάβει χώρα σε δυο πόλεις (Λος Άντζελες και Λας Βέγκας).

Την ευγνωμοσύνη του για τον άγνωστο Καναδό διαφημιστή που, όπως έχει δηλώσει, τον «έσωσε από την βουλιμία και τα ναρκωτικά» θέλει να δείξει ο Έλτον Τζον με τον μοναδικό τρόπο που ξέρει. Δηλαδή μια επίδειξη αυτοκρατορικής πολυτέλειας.

Το πάρτι θα ξεκινήσει με ένα δείπνο για 200 άτομα στο Belasco Theatre στο Λος Άντζελες το οποίο θα ετοιμάσει ο διάσημος σεφ Λούντο Λεφέβρ. Ενώ τους καλεσμένους θα διασκεδάσουν το Cirque De Soleil (επί πληρωμή) και οι Scissor Sisters και Lady Gaga (δωρεάν).

Οι εορτασμοί θα συνεχιστούν ως τα ξημερώματα στο δημοφιλές club Greystone Manor, στην σκηνή του οποίου θα ανέβει για την περίσταση η Cher.

Την επόμενη μέρα όσοι καλεσμένοι αντέξουν θα πετάξουν με ιδιωτικά jet ως το Caesars Palace στο Λας Βέγκας για να δουν live το σόου του Έλτον τσιμπολογώντας κάτι από το ειδικό δείπνο που έχει ετοιμάσει ο Γκόρντον Ράμσεϊ.

Ανάμεσα στους καλεσμένους που έχουν ήδη επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους είναι οι Ρόντ Στιούαρτ, Ρίνγκο Σταρ, Μάικλ Κέιν, Σίρλεϊ Μπάσι, Σάρον Στόουν, Λιζ Χάρλει, Κλόντια Σίφερ, Χάιντι Κλουμ, Λάρα Στόουν, Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ, Όζι Όσμπουρν, Ντονατέλα Βερσάτσε και Στινγκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ