Ακριβαίνουν οι συγκοινωνίες – Ανεβαίνουν κατά 25% οι τιμές των εισιτηρίων - iefimerida.gr

Ακριβαίνουν οι συγκοινωνίες – Ανεβαίνουν κατά 25% οι τιμές των εισιτηρίων

Ακριβαίνουν οι συγκοινωνίες – Ανεβαίνουν κατά 25% οι τιμές των εισιτηρίων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προ των πυλών είναι οι αυξήσεις στα εισιτήρια των μέσων μεταφοράς του ΟΑΣΑ, αφού όπως προβλέπεται και στο Μνημόνιο, μέχρι τον Μάρτιο του 2013 οι τιμές τους θα πρέπει να έχουν τραβήξει την ανηφόρα.

Έτσι οι επιβάτες που χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για τις μετακινήσεις τους θα δουν το εισιτήριο του ΟΑΣΑ από το 1,40 ευρώ να πηγαίνει στο 1,74 και αντίστοιχα τα εισιτήρια για λεωφορεία, τραμ, τρόλεϊ από το 1,20 που είναι σήμερα στο 1,50.

Την ίδια ώρα όμως θα έρθει και το «ηλεκτροσόκ» από τη νέα αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ, αφού από τον Δεκέμβριο θα γίνει νέα προσαρμογή στις τιμές του ρεύματος, ώστε να είναι έτοιμα τα νέα τιμολόγια με τη νέα χρονιά, ενώ κάτι ανάλογο θα συμβεί και τρεις μήνες μετά, το Μάρτιο με νέα προσαρμογή, βάσει της οποίας θα διαμορφωθούν τα τιμολόγια του Μαΐου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ