Ο πιο «άκυρος» ηθοποιός επιλέχθηκε για να ενσαρκώσει το Φρέντι Μέρκιουρι - iefimerida.gr

Ο πιο «άκυρος» ηθοποιός επιλέχθηκε για να ενσαρκώσει το Φρέντι Μέρκιουρι

Ο πιο «άκυρος» ηθοποιός επιλέχθηκε για να ενσαρκώσει το Φρέντι Μέρκιουρι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκατομμύρια θαυμαστές του Φρέντι Μέρκιουρι, του θρυλικού τραγουδιστή των Queen, περίμεναν με ανυπομονησία την είδηση ότι επιτέλους η ζωή του θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη. Τώρα, η επιθυμία τους εκπληρώνεται, με έναν ηθοποιό έκπληξη να αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σύμφωνα με τον κιθαρίστα του συγκροτήματος, Μπράιαν Μέι, το ρόλο του Φρέντι θα ενσαρκώσει ο Σάσα Μπαρόν Κοέν, ο ηθοποιός που έγινε παγκοσμίως γνωστός ως Μπόρατ.

Ο Μέι ανέφερε επίσης μέσω της ιστοσελίδας του ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2013, ενώ η ταινία αναμένεται στις αίθουσες το 2014.

Ο πιο «άκυρος» ηθοποιός επιλέχθηκε για να ενσαρκώσει το Φρέντι Μέρκιουρι | iefimerida.gr 0

Αν και ο Κοέν έχει συνηθίσει το κοινό σε πιο κωμικούς ρόλους, η συμμετοχή του στην ταινία Hugo του Στίβεν Σπίλμπεργκ χαρακτηρίστηκε από τους κριτικούς «αναπάντεχα συναισθηματική και ειλικρινής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ