Αυτό είναι το πιο «πυρκαγιά» ντουέτο του μήνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το πιο «πυρκαγιά» ντουέτο του μήνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Guest star με όλη την σημασία του όρου ήταν η Κάσι Βεντούρα, αρραβωνιαστικιά του Παφ Ντίντι, που συμμετείχε στο videoclip The Boys της φίλης της Νίκι Μίναζ. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι, όπως πάντα, έκλεψε την παράσταση.

Έλα λευκό μαγιό, η χαρακτηριστική κουπ της με το πλάι του κεφαλιού της ξυρισμένο και τα θεαματικά φωνητικά -και σωματικά- της προσόντα ήταν το μόνο που χρειάστηκε η Κάσι για να κάνει τα μάτια των αντρών να καρφωθούν πάνω της. Όλα αυτά στα πλαίσια του The Boys, του βιντεοκλίπ της Νίκι Μίναζ στο οποίο συμμετείχε.

Όπως μπορείτε να δείτε η σύγκριση μεταξύ των δυο τραγουδιστριών δεν είναι κολακευτική για την σούπερ ταλαντούχα Νίκι. Απόδειξη ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη βλακεία από το να είσαι γυναίκα και να δέχεσαι να μοιράζεσαι την οθόνη με κάποια τόσο εξαίσια όσο η Βεντούρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκι Μινάζ Κάσι Βεντούρα The Boys Pink Friday
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ