Süddeutsche Zeitung: Ο Σαμαράς ετοιμάζει ταξίδι στη Βαυαρία - iefimerida.gr

Süddeutsche Zeitung: Ο Σαμαράς ετοιμάζει ταξίδι στη Βαυαρία

Süddeutsche Zeitung: Ο Σαμαράς ετοιμάζει ταξίδι στη Βαυαρία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη Βαυαρία αναμένεται να επισκεφθεί ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σύμφωαν με δημοσίευμα της Süddeutsche Zeitung, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό του κρατιδίου, Χορστ Ζεεχόφερ, του κόμματος των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU), τον άνθρωπο που ζητούσε την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως και ο υπουργός Οικονομικών της Βαυαρίας, Μάρκους Ζέντερ, ήταν υπέρμαχος μίας αυστηρής και παραδειγματικής τιμωρίας της Ελλάδας, ενώ ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Αλεξάντερ Ντόμπριντ, ήταν αυτός που είχε πει ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες.

Στο δημοσίευμα ο αρθρογράφος υποστηρίζει πως ο κ. Σαμαράς επιδιώκει την συνάντηση προκειμένου να μπορέσει να εξασφαλίσει και από το CSU την αντιστροφή του κλίματος για τη χώρα μας. Μάλιστα ο κ. Ζεεχόφερ υποστήριξε «ο κ.Σαμαράς είναι ευπρόσδεκτος στη Βαυαρία», την ώρα που το CSU έχει ήδη χαμηλώσει τους τόνους του σχετικά με την πιθανή έξοδο της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ