Με ποιο ρόλο που έχει υποδυθεί ταυτίστηκε απόλυτα ο Ντάστιν Χόφμαν - iefimerida.gr

Με ποιο ρόλο που έχει υποδυθεί ταυτίστηκε απόλυτα ο Ντάστιν Χόφμαν

Με ποιο ρόλο που έχει υποδυθεί ταυτίστηκε απόλυτα ο Ντάστιν Χόφμαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντάστιν Χόφμαν έχει υποδυθεί αμέτρητους ρόλους στα 45 χρόνια της καριέρας του, όμως ένας είναι αυτός που έχει ξεχωρίσει στην καρδιά του, κι αυτό όχι γιατί του χάρισε ένα Όσκαρ, αλλά γιατί θα μπορούσε να περιγράφει τη ζωή του.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για το βραβείο που παρέλαβε από την Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου για την συνολική προσφορά του στον κινηματογράφο, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο ρόλος του στην ταινία «Κράμερ εναντίον Κράμερ» είναι αυτός που τον άγγιξε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον.

Όπως είπε, τον καιρό που ξεκίνησαν τα γυρίσματα χώριζε με την τότε σύζυγό του Ανν Μπερν και η συγκεκριμένη ταινία αποτύπωνε τον πόνο που βίωνε. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι όταν του προτάθηκε να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, δέχτηκε με την προϋπόθεση να ξαναγραφτεί το σενάριο, ώστε να αναπαραχθεί με μεγαλύτερη ακρίβεια η δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο ηθοποιός.

«Είχα πάρει διαζύγιο, βρισκόμουν συνέχεια σε πάρτι με ναρκωτικά και όλα αυτά με είχαν εξαντλήσει. Ήταν η πρώτη φορά που σε μία ταινία ζούσα μέσα από τον ρόλο μου», ανέφερε ο ηθοποιός συγκινημένος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ