Θρίλερ χωρίς τέλος - Κλειστά στόματα από τους απαγωγείς – Κανένα ίχνος του 26χρονου - iefimerida.gr

Θρίλερ χωρίς τέλος - Κλειστά στόματα από τους απαγωγείς – Κανένα ίχνος του 26χρονου

Θρίλερ χωρίς τέλος - Κλειστά στόματα από τους απαγωγείς – Κανένα ίχνος του 26χρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι και να εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι επτά απαγωγείς του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από τον περασμένο Αύγουστο όταν έπεσε θύμα απαγωγής. Οι δράστες που είχαν ως στόχο να πάρουν τα χρήματα που είχε κερδίσει η γιαγιά του θύματος στο λαχείο, αν και έχουν προφυλακιστεί και ανακρίνονται συνεχώς από τους άντρες της ΕΛ.ΑΣ δεν «λυγίζουν» και δεν δίνουν κανένα απολύτως στοιχείο για το τι απέγινε ο νεαρός.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως ακόμα και αν ισχύει το δεύτερο σενάριο που εξετάζει η αστυνομία, αυτό της σκηνοθετημένης από το ίδιο το θύμα, απαγωγής -κάτι που ισχυρίστηκε και ο φερόμενος ως εγκέφαλος της συμμορίας-, κανείς από τους επτά δεν λέει το παραμικρό για το που μπορεί να βρίσκεται ή να κρύβεται ο 26χρονος. Είναι σαν να υπάρχει ομερτά ανάμεσα στους επτά συλληφθέντες, αφού κρατούν τα στόματα τους ερμητικά κλειστά και παρά τον καταιγισμό ερωτήσεων τόσο από την ειδική ανακρίτρια, όσο και από τον εισαγγελέα δεν λένε κουβέντα. Μάλιστα αυτό προκαλεί εντύπωση, καθώς δεν πρόκειται για ομάδα με δύο μέλη που ο ένας θα κάλυπτε τον άλλο, αλλά για επτά ανθρώπους που «δεν σπάνε» και «δεν καρφώνουν» τους συνεργάτες τους.

Οι έρευνες βέβαια από την πλευρά της αστυνομίας συνεχίζονται, ωστόσο το γεγονός πως κανένα ίχνος του Μάριου Παπαγεωργίου δεν έχει εντοπιστεί, κάνει τους αξιωματικούς να ανησυχούν και μην αποκλείουν ακόμα και το ενδεχόμενο οι δράστες να δολοφόνησαν τον άτυχο 26χρονο όταν κατάλαβαν πως δεν μπορούν να πάρουν τα χρήματα από την οικογένεια του, ενώ ο ίδιος θα μπορούσε με ευκολία να τους αναγνωρίσει και να οδηγήσει την αστυνομία στα ίχνη τους. Υπενθυμίζεται πως ο 72χρονος «εγκέφαλος» της σπείρας ήταν οικογενειακός φίλος με τον νεαρό.

Τώρα, οι αστυνομικοί αναζητούν ακόμα και το παραμικρό στοιχείο από τις μαρτυρία που φτάνουν στα χέρια τους μετά την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και των στοιχείων των απαγωγέων. Παράλληλα η γυναίκα της συμμορίας που κρίθηκε ότι πως είχε περιφερειακό ρόλο στην οργάνωση και αφέθηκε ελεύθερη, βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση, ώστε η ΕΛ.ΑΣ να εκμεταλλευτεί και το παραμικρό λάθος της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ