Τρεις δεκαετίες ισορροπούν «10 cm» από το έδαφος στο θέατρο Rabbithole - iefimerida.gr

Τρεις δεκαετίες ισορροπούν «10 cm» από το έδαφος στο θέατρο Rabbithole

Τρεις δεκαετίες ισορροπούν «10 cm» από το έδαφος στο θέατρο Rabbithole
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πείραμα πέτυχε, το κοινό ενθουσιάστηκε και η παράσταση «10cm up» επιστρέφει στη σκηνή. Μετά τις sold out παραστάσεις του την περασμένη Άνοιξη στο Baumstrasse και το Βios (Βοb Theatre Festival), σήμερα κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Rabbithole του Μεταξουργείου, το ανατρεπτικό έργο που εισήγαγε στην Ελλάδα την τεχνική «Platform»

Οκτώ ηθοποιοί και τρεις εξέδρες είναι όλα όσα χρειάζονται για ένα μοναδικό σκηνικό που συνδέει τρεις άνδρες και τρεις διαφορετικές εποχές μέσα από τρεις ιστορίες τόσο διαφορετικές και ταυτόχρονα τόσο ίδιες.

ΟΙ δεκαετίες του '30 και του '60 μπερδεύονται με το σήμερα, συγχέονται μεταξύ του και ζωντανεύουν σε τρεις πλατφόρμες, κυριολεκτικά «10cm» πάνω από το έδαφος.

Σκηνοθεσία: Σοφία Πάσχου

Παίζουν: Εριφύλη Στεφανίδου, Μαριάννα Βαρβιανή, Γιάννης Διαμαντής, Μιχάλης Κουμαριανός, Θεοδόσης Κώνστας, Αγγελική Μαχαίρα, Στέφη Πουλοπούλου, Σάντυ Σπυρίδη, Υβόννη Τζάθα

Παραγωγή: Patari Project – Λάκης Λαζόπουλος

Θέατρο Rabbithole (Γερμανικού 20, Μεταξουργείο)
Τηλ. Κρατήσεων: 210 52 49 903
Από 22 Οκτωβρίου έως 12 Δεκεμβρίου, Δευτέρα έως Τετάρτη στις 21:15
Εισιτήρια: 10 ευρώ (γενική είσοδος)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ