Αγριο ξύλο στο Γκάζι για τα μάτια μιας γυναίκας– Ειδικός φρουρός εκτός υπηρεσίας τράβηξε όπλο - iefimerida.gr

Αγριο ξύλο στο Γκάζι για τα μάτια μιας γυναίκας– Ειδικός φρουρός εκτός υπηρεσίας τράβηξε όπλο

Αγριο ξύλο στο Γκάζι για τα μάτια μιας γυναίκας– Ειδικός φρουρός εκτός υπηρεσίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντί να διασκεδάσουν και περάσουν ένα ευχάριστο Σαββατόβραδο, δύο παρέες κατέληξαν σε νοσοκομείο και αστυνομικό τμήμα με από ένα περιστατικό σε νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι, όπου δύο παρέες ήρθαν στα χέρια για τα μάτια μίας γυναίκας. Μάλιστα στο περιστατικό φέρεται να εμπλέκεται και ένας ειδικός φρουρός, ο οποίος αν και εκτός υπηρεσίας έβγαλε πιστόλι.

Όλα ξεκίνησαν όταν μέλη της μίας παρέας πείραξε μια γυναίκα από τη δεύτερη παρέα που ήταν στο μαγαζί, Βλέμμα στο βλέμμα, λόγο στο λόγο τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και η ένταση έγινε καβγάς. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες στη μία παρέα ήταν και ένας ειδικός φρουρός, εκτός υπηρεσίας, ο οποίος φέρεται να οπλοφορούσε και μάλιστα έβγαλε το πιστόλι για εκφοβισμό των υπολοίπων.

Η κίνηση αυτή όμως μάλλον ανέβασε ακόμα περισσότερο την ένταση με αποτέλεσμα οι «αντίπαλοι» να ξυλοκοπήσουν τον ειδικό φρουρό και να τον στείλουν σ νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το newsit.gr η αστυνομία έχει ζητήσει και την διεξαγωγή ΕΔΕ, αφού ο ειδικός φρουρός είχε μαζί του το πιστόλι του χωρίς να είναι σε υπηρεσία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ