Μακελειό στις ΗΠΑ - 45χρονος άνοιξε πυρ έξω από spa, σκότωσε τρεις και αυτοκτόνησε - iefimerida.gr

Μακελειό στις ΗΠΑ - 45χρονος άνοιξε πυρ έξω από spa, σκότωσε τρεις και αυτοκτόνησε

Νέο μακελειό στις ΗΠΑ - Τρεις νεκροί από τα πυρά άνδρα έξω από ινστιτούτο ομορφι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρείς άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τέσσερις ακόμα τραυματίστηκαν μετά από τα πυρά ενόπλου έξω από ινστιτούτο ομορφιάς στο προάστιο του Μιλγούοκι, στο Γουινσκόσιν των ΗΠΑ. Ο δράστης στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν ότι ο ένοπλος άντρας, ο οποίος ήταν κατά πάσα πιθανότητα ντυμένος με στρατιωτική αμφίεση, δραπέτευσε με ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Mazda.

Ωστόσο, ο μακελάρης λίγο αργότερα βρέθηκε νεκρός κοντά στον τόπο των πυροβολισμών. Όπως αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές, ο θάνατός που επήλθε εξαιτίας τραυματισμού από σφαίρα, τον οποίο προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του.

Η ταυτοποίηση του υπόπτου από τις αστυνομικές αρχές έδειξε ότι ο ένοπλος ήταν ο 45χρονος Ράντκλιφ Χότον, κάτοικος του Μπράουν Ντίρ στο Γουισκόνσιν.

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή σε ένα ινστιτούτο ομορφιάς στην περιοχή Μπρούκφιλντ, όπου τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τέσσερις ακόμα τραυματίστηκαν όταν ο Χότον άνοιξε πυρ.

Σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσε νωρίτερα τοπικός τηλεοπτικός σταθμός, μεγάλος ήταν ο αριθμός των περιπολικών και ασθενοφόρων που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον τόπο των πυροβολισμών. Οι αστυνομικές αρχές απαγόρευσαν σε οποιονδήποτε πελάτη να εισέλθει ή να εξέλθει από το ινστιτούτο ομορφιάς.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο δράστης μπήκε στο ινστιτούτο ομορφιάς της κωμόπολης Μπρούκφιλντ, στα προάστια του Μιλγουόκι με σκοπό να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του και την κόρη τους. Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι είδε μια νεαρή γυναίκα να βγαίνει ξιπόλητη από το κτίριο και να τρέχει στο πάρκινγκ ενός εμπορικού κέντρου «ουρλιάζοντας, κλαίγοντας και φωνάζοντας βοήθεια».

«Επαναλάμβανε συνέχεια: πυροβόλησαν τη μητέρα μου», είπε ο μάρτυρας αυτός. Ένας δεύτερος υποστήριξε ότι είδε μια γυναίκα να τρέχει στο δρόμο, καταδιωκόμενη από έναν ένοπλο.

Σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το ινστιτούτο ομορφιάς βρίσκεται το πολυτελές ξενοδοχείο Σέρατον όπου το 2005, σε παρόμοιο επεισόδιο σκοτώθηκαν επτά άνθρωποι και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ