Κυβέρνηση με υπουργούς τον Ζουγανέλη και τον Χατζηγιάννη προτείνει ο Μπουλάς! - iefimerida.gr

Κυβέρνηση με υπουργούς τον Ζουγανέλη και τον Χατζηγιάννη προτείνει ο Μπουλάς!

Κυβέρνηση με υπουργούς τον Ζουγανέλη και τον Χατζηγιάννη προτείνει ο Μπουλάς!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη ότι η Ελλάδα του 2012 είναι «οικόπεδο, αποικία και παράγκα» διατυπώνει ο γνωστός καλλιτέχνης Σάκης Μπουλάς. Παράλληλα κάνει τη δική του πρόταση κυβερνητικής σύνθεσης...

Ερωτώμενος από δημοσιογράφο της Real News όπου παραχώρησε συνέντευξη αν μαζί με τους άλλους δύο καλλιτέχνες που απαρτίζουν το μουσικό σχήμα στη μουσική σκηνή «Ακτή Πειραιώς», δηλαδή τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ήταν στη θέση της κυβέρνησης, «ποιος θα ήταν ο Σαμαράς, ποιος ο Βενιζέλος και ποιος ο Κουβέλης και γιατί», ο κ. Μπουλάς αποκλείοντας αρχικά ο ίδιος να βρισκόταν στην οποιαδήποτε κυβέρνηση, με χιούμορ πρόσθεσε:

«Ο Ζούγας θα ήταν πρόεδρος Δημοκρατίας και θα κρατούσε και κανά δύο υπουργεία για πάρτη του. Σίγουρα, το Τύπου –Πληροφοριών και το Διαφώτισης μέσω Ειδικών Επιμορφωτικών Σεμιναρίων. Τον Χατζηγιάννη τον κόβω να κρατούσε το Ανάπτυξης Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, ίσως και το Νέας Γενιάς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ