Χρήστος Λούλης : Η ΕΡΤ παίρνει τα υπέρογκα λεφτά των φορολογουμένων για να κόβει τα γκέι φιλιά ; - iefimerida.gr

Χρήστος Λούλης : Η ΕΡΤ παίρνει τα υπέρογκα λεφτά των φορολογουμένων για να κόβει τα γκέι φιλιά ;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξαλλος ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης με την απόφαση της ΕΡΤ να κόψει το γκέι φιλί από την τηλεοπτική σειρά «Ο Πύργος του Ντάουντον». Και ο ίδιος στο παρελθόν είχε βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας με ένα αντίστοιχο φιλί σε ελληνική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«Για άλλη μια φορά πρέπει να ευχαριστήσουμε τη ΝΕΤ που αποφασίζει για μας, τι θα δούμε και τι όχι...» λέει στο Βήμα ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για να συμμετάσχει στην τηλεοπτική σειρά «Εκείνο το καλοκαίρι» και τη θεατρική παράσταση «Θα σε δω του χρόνου».

Ο ηθοποιός επικρίνει τη δημόσια τηλεόραση η οποία παίρνει υπέρογκα λεφτά από τους φορολογύμενους για να μας προστατεύει από τα κακόβουλα σήριαλ των γεννημένων gay Εγγλέζων και την επιρροή τους στα παιδιά μας, όπως λέει ειρωνικά.

Ο Χρήστος Λούλης μιλάει για «ατομική βόμβα» στον χώρο του ελληνικού θεάτρου και της τηλεόρασης και λέει ότι οι αμοιβές έπεσαν κατακόρυφα.

Οταν ερωτάται τι τον τρομάζει στην Αθήνα απαντάει «ο υπερπληθυσμός της και η ασχήμια των σπιτιών της». Αναγκαστήκαμε να ζούσε σε άσχημα κτίρια, σε δρόμους γεμάτους αυτοκίνητα, αυτό δεν είναι πόλη, είναι γιγαντωμένος οικισμός, λέει ο ηθοποιός, ο οποίος χαρακτηρίζει «φούσκα» την ελληνική τηλεόραση.

Τον Νοέμβριο του 2003 το φιλί στο «Κλείσε τα μάτια» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Στη σειρά του Παπακαλιάτη οι ηθοποιοί Χρήστος Λούλης και Κώστας Κάππας φιλιούνταν στο στόμα. Η σκηνή είχε ταράξει τα χρηστά ήθη και το ΕΣΡ είχε επιβάλει πρόστιμο 100.000 ευρώ. Το Συμβούλιο της Επικρατείας όμως αθώωσε την επίμαχη σκηνή (Ιούνιος 2006).

Σεπτέμβριος 2005.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ