Η επιστροφή της Αλέξιας στη δισκογραφία με νέο τριπλό άλμπουμ - iefimerida.gr

Η επιστροφή της Αλέξιας στη δισκογραφία με νέο τριπλό άλμπουμ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πολύ κέφι, τραγούδι και πολλούς φίλους γιόρτασε χθες το βράδυ την επίσημη επιστροφή της στη δισκογραφία η τραγουδίστρια Αλέξια. Το νέο της τριπλό άλμπουμ με τίτλο «Ρι- Μπι» (Re-bE) επέλεξε να παρουσιάσει στο καφέ «MCF» του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

«Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο μέρος να παρουσιάσω τη δημιουργία μου, τον δίσκο μου, από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, γιατί αγαπώ τον ίδιο τον Μιχάλη Κακογιάννη και σέβομαι απόλυτα αυτό το οποίο δημιούργησε». Ο Μιχάλης Κακογιάννης παραβρέθηκε στην εκδήλωση, ενώ συνομιλούσε συχνά με την τραγουδίστρια.

Το «Ρι- Μπι» (Re-bE) είναι ένας δίσκος στον οποίο η Αλέξια αφηγείται τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τα βιώματα της, χαρίζοντας ερμηνείες γεμάτες συναίσθημα και μεγάλη ευελιξία, φανερώνοντας έτσι το σύγχρονο πρόσωπό της.

«Σήμερα γιορτάζουμε τη συνέχεια», ήταν τα λόγια της γνωστής τραγουδίστριας, ευχαριστώντας όλο το κοινό που είχε σπεύσει από νωρίς για να βρει έστω μια άδεια καρέκλα στην όμορφη, αλλά ασφυκτικά γεμάτη καφετέρια του Ιδρύματος.

«Το σημαντικό για μένα στη ζωή είναι να δημιουργούμε, να εμπιστευόμαστε, να μιλάμε και να ανταλλάσσουμε απόψεις. Όταν δημιουργούμε καλό είναι να σκεφτόμαστε το κοινό μας, μα πάνω από όλα, πρέπει να εμπιστευόμαστε τις δικές μας δυνάμεις και να τιμούμε τις επιθυμίες μας».

Η παραγωγή του δίσκου ξεκίνησε το 2000, ενώ ηχογραφήθηκε στο Λονδίνο, στη Βουλγαρία, στη Μπρατισλάβα, στο Μανχάταν, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Στο δίσκο συμμετέχει η Συμφωνική Ορχήστρα της Μπρατισλάβας.

Το άλμπουμ κυκλοφορεί από την Περφόρμανς Στριτ (Performance Street), σε πρωτότυπη συσκευασία και συνοδεύεται από ένα επιμελημένο ένθετο μπούκλετ (booklet) 208 σελίδων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί φίλοι της τραγουδίστριας από τον χώρο του θεάματος, όπως οι ηθοποιοί Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Έφη Μουρίκη, οι τραγουδιστές Μάριος Φραγκούλης και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η καθηγήτρια φωνητικής Τζούλι Μασσίνο, ο Μάκης Δελαπόρτας και πολλοί άλλοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ