Οι New York Times έφτιαξαν διαδραστικό χάρτη των αμερικανικών εκλογών-Βρείτε τον νικητή! - iefimerida.gr

Οι New York Times έφτιαξαν διαδραστικό χάρτη των αμερικανικών εκλογών-Βρείτε τον νικητή!

Οι New York Times έφτιαξαν διαδραστικό χάρτη των αμερικανικών εκλογών-Βρείτε τον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έναν διαδραστικό χάρτη των αμερικανικών εκλογών παρουσίασαν στην ιστοσελίδα τους η New York Times, βοηθώντας έτσι τους αναγνώστες να καταλάβουν τόσο το εκλογικό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών, όσο και τον ρόλο των «ουδέτερων» πολιτειών που θα κρίνουν το αποτέλεσμα της 4ης Νοεμβρίου.

Στον χάρτη της αμερικανικής εφημερίδας παρουσιάζονται οι πολιτείες με βάση την πολιτική τους προτίμηση και μια μικρή ανάλυση που εξηγεί γιατί καταχωρούνται ως «δημοκρατικές» ή «ρεπουμπλικανικές». Παράλληλα παρουσιάζονται με κίτρινο χρώμα οι εννέα κρίσιμες πολιτείες οι οποίες και θα παίξουν αποφασιστικό ρόλο για την ανάδειξη του νέου προέδρου των ΗΠΑ.

Άϊοβα, Φλόριντα, Βιρτζίνια, Βόρεια Καρολίνα, Νέο Χάμσαϊρ, Κολοράντο, Νεβάδα,Ουινσκόνσιν και Οχάιο αθροίζουν 110 εκλέκτορες που είναι απαραίτητοι για την νίκη των δύο «μονομάχων». Εσείς θα μαντέψετε σωστά το αποτέλεσμα; Κάντε κλικ εδώ και δοκιμάστε!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ