Ρίτσαρντ Μπάρτον-Ελίζαμπεθ Τέιλορ: Στην κρεβατοκάμαρα του πιο επεισοδιακού ζευγαριού του Χόλιγουντ - iefimerida.gr

Ρίτσαρντ Μπάρτον-Ελίζαμπεθ Τέιλορ: Στην κρεβατοκάμαρα του πιο επεισοδιακού ζευγαριού του Χόλιγουντ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρίτσαρντ Μπάρτον, εκτός από εξαίσιος ηθοποιός - συγκεκριμένου ρεπερτορίου, αλλά παρ' όλα αυτά εξαίσιος (δεν ήταν και Μάρλον Μπράντο!) - και περιλάλητος αλκοολικός, υπήρξε καθώς φαίνεται γραφομανής και μέγας κουτσομπόλης.

Αυτό αποδεικνύουν οι περισσότερες από 700 σελίδες που απαρτίζουν τα ημερολόγιά του που κυκλοφόρησαν υπό τον τίτλο: The Richard Burton Diaries (Yale University Press), τα οποία περιλαμβάνουν έναν ποταμό καταγραφών ακόμη και των πιο ανούσιων λεπτομερειών της – σεξουαλικής, συναισθηματικής, καθημερινής, επαγγελματικής – ζωής του με τη μεγάλη υστερική «σκύλα» του Χόλιγουντ Ελίζαμπεθ Τέιλορ, αλλά και άλλων ασημαντοτήτων όπως το τι έφαγε, τι ήπιε, που πήγε, τι είπε, τι του είπαν κ.ο.κ..

Τα εν λόγω ημερολόγια καλύπτουν μία μεγάλη περίοδο της ζωής του από το 1939 μέχρι το 1983, με ένα μεγάλο μέρος τους να φορά φυσικά τη σχέση του με την Τέιλορ: ανέκδοτες ιστορίες από τον έγγαμο βίο τους, ίντριγκες, παθολογικοί καυγάδες, ανεξέλεγκτα μεθύσια, τέλος σεξ...

Και παρά το γεγονός ότι οι αναφορές του στα αναρίθμητα σεξουαλικά συναπαντήματα της συντρόφου του (από την εφηβική σχέση της με τον Ρόναλντ Ρίγκαν μέχρι το τρίο της με τους Τζον Φ. Κένεντι και τον ηθοποιό Ρόμπερτ Στακ) θα ενδείκνυαν το αντίθετο, ο μεταξύ τους σεξουαλικός βίος υπήρξε καθ' όλα νορμάλ. Κανονικός. Συζυγικός. Δηλαδή, υγιής (!).

Όποιος περιμένει λοιπόν να σκανδαλιστεί από τη σεξουαλική δράση τους πίσω από τις κλειστές πόρτες της συζυγικής κάμαρας, απλά θα απογοητευτεί - και δικαίως αν αναλογιστεί κανείς ότι μιλάμε για δύο ηθοποιούς με τόσο σεξ απίλ που όμοιό του δύσκολα θα γνωρίσει ξανά το Χόλιγουντ.

Ωστόσο, κάποιες λεπτομέρειες είναι ικανές να δώσουν στον αναγνώστη τον τόνο της σχέσης τους, όταν λόγου χάρη περιγράφει την έλξη και τη διαρκή σεξουαλική διέγερση που ένιωθε για εκείνη: «δεν μπορώ να πάρω τα χέρια μου από πάνω της», όταν αναφέρεται στην έντονη αρέσκειά του για την πορνογραφία ή όταν κάνει λόγο για τον αχόρταγο, αδηφάγο σεξουαλισμό της, δηλώνοντας το εντυπωσιακό:

«Η Ελίζαμπεθ είναι το αιώνιο one-night-stand μου»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ