Καθυστερεί για οικονομικούς λόγους η πίστα της Formula 1 στο Νιού Τζέρσεϊ - iefimerida.gr

Καθυστερεί για οικονομικούς λόγους η πίστα της Formula 1 στο Νιού Τζέρσεϊ

Καθυστερεί για οικονομικούς λόγους η πίστα της Formula 1 στο Νιού Τζέρσεϊ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ασυνεπείς φάνηκαν οι Αμερικανοί στο «ραντεβού» τους με την Formula 1, καθώς όπως δήλωσε και ο Μπέρνι Έκλεστοουν, η πίστα στο Νιού Τζέρσεϊ δεν θα είναι έτοιμη πριν από το 2014.

Εδώ και καιρό ο ισχυρός άνδρας της Formula 1 εξέφραζε τις αμφιβολίες του σχετικά με το πόσο έτοιμη θα είναι η πίστα στην ώρα της το 2013 δηλαδή.

Τελικά ο ίδιος επιβεβαιώθηκε και για οικονομικούς λόγους η πίστα θα καθυστερήσει. «Αν βρεθεί λύση με το συμβόλαιο και εμείς είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό, τότε η ερώτηση είναι αν μπορούν να ολοκληρώσουν το έργο μέσα σε έξι μήνες. Όμως, ο χειμώνας στη Νέα Υόρκη δεν είναι καλός. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί τους για να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας το 2014. Είναι εκτός χρόνου. Ξύπνησαν, αλλά αργά. Δεν μπορούσαν να έχουν τα πάντα έτοιμα έγκαιρα», είπε ο Έκλεστοουν.

Έτσι, το καλεντάρι της επόμενης σεζόν θα έχει 19 αγώνες, όπως είχε και πέρυσι λόγω της αναβολής του Bahrain Grand Prix.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ