Βρετανοί ειδικοί στην Κω ψάχνουν για τον «μικρό Μπεν» - Νέα έρευνα στο νησί - iefimerida.gr

Βρετανοί ειδικοί στην Κω ψάχνουν για τον «μικρό Μπεν» - Νέα έρευνα στο νησί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εικοσιένα χρόνια μετά την εξαφάνιση του μικρού - τότε - Μπεν στην Κω οι ελληνικές σε συνεργασία με τις βρετανικές αρχές ξεκινούν μια νέα έρευνα στο νησί για τον εντοπισμό του.

Δεκαοκτώ ειδικοί από τη Βρετανία σε συνεργασία με 25 Ελληνες πιάνουν δουλειά σκάβοντας επί ένα δεκαήμερο σε ένα ύψωμα στο νησί, στο οποίο πιθανολογείται ότι μπορεί – κατά λάθος – να θάφτηκε κάτω από τόνους μπάζων ο Μπεν.

Η αστυνομία η οποία έχει στη διάθεσή της δείγμα του DNA του μικρού Μπεν, αναμένεται να χρησιμοποιήσουν ραντάρ για τον εντοπισμό του μικρού σε μια επιχείρηση η οποία υπολογίζεται ότι θα διαρκέσει 10 ημέρες περίπου.

Ο ξανθός γαλανομάτης Μπεν από το Σέφιλντ εξαφανίστηκε στις 24 Ιουλίου του 1991 στην Κω, ενώ βρισκόταν εκεί παρέα με τους παππούδες του.

Τι λέει η μητέρα του για τις νέες έρευνες 21 χρόνια μετά την εξαφάνισή του

Οπως είπε στη βρετανική Sun, η μητέρα του Μπεν, Κέρι, θεωρεί ότι ο γιος της είναι ακόμη ζωντανός.

«Ξέρω ότι δεν θα τον βρείτε εκεί γιατί είναι κάπου ζωντανός», είπε και πρόσθεσε πως «αν βρουν το σώμα του Μπεν εγώ τελείωσα. Δεν θέλω να μάθω ότι βρήκαν τα κόκαλα του γιου μου. Θέλω να μάθω ότι είναι ζωντανός, υγιείς και ευτυχισμένος».

«Εχω ζήσει όλη μου τη ζωή πιστεύοντας πως κάποια μέρα θα ξαναδώ τον Μπεν. Επί 20 χρόνια έχω ψάξει παντού για να τον βρω», συνέχισε. «Και τώρα ψάχνουν να βρουν τα κόκκαλά του. Αυτό ειλικρινά με έχει σοκάρει, με έχει αναστατώσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ