ΣΥΡΙΖΑ: «Ο πρωθυπουργός τα έδωσε όλα και δεν πήρε τίποτα» - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο πρωθυπουργός τα έδωσε όλα και δεν πήρε τίποτα»

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο πρωθυπουργός τα έδωσε όλα και δεν πήρε τίποτα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη πως ο πρωθυπουργός, «τα έδωσε όλα και δεν πήρε τίποτα» εξέφρασε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, αμέσως μετά την συνέντευξη Τύπου του Αντώνη Σαμαρά μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής.

Ο κ. Σκουρλέτης τόνισε πως «το πακέτο των 13,5 δισ., που τίθεται ως προϋπόθεση για οποιοδήποτε άλλο βήμα από την κυβέρνηση και τους δανειστές, αποτελεί πράγματι μια "πυρηνική βόμβα" στην ήδη καθημαγμένη ελληνική οικονομία και κοινωνία».

Παράλληλα ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι «τα επιτεύγματα, για τα οποία θριαμβολογεί σήμερα ο κ. Σαμαράς, είναι όλα αυτά που δημιούργησαν πάνω από 1,5 εκατομμύριο ανέργους, απόλυτη απελπισία μέχρι αυτοκτονίας σε χιλιάδες υπερχρεωμένους δανειολήπτες, φτώχεια και εξαθλίωση, που θα μας συνοδεύει επί δεκαετίες».

«Χαρακτηριστικό δείγμα της πλήρους αναξιοπιστίας της συγκυβέρνησης Σαμαρά είναι το γεγονός ότι η εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. θα γίνει σε "δεσμευμένο", ειδικό λογαριασμό, στον οποίο η ελληνική κυβέρνηση δεν θα έχει πρόσβαση» είπε.

Τέλος ο Πάνος Σκουρλέτης επιτέθηκε και στους τρεις πολιτικούς αρχηγούς που συγκροτούν την κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας: «Οι τρεις αρχηγοί των κομμάτων, που συναποτελούν τη σημερινή μνημονιακή κυβέρνηση, θα έπρεπε να ντρέπονται για τα τόσα ψέματα που γέμισαν τον ελληνικό λαό πριν και μετά τις εκλογές. Ένα είναι, όμως, βέβαιο: πως ο χρόνος τους τελειώνει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ