Οι Rolling Stones στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Crossfire Hurricane» - iefimerida.gr

Οι Rolling Stones στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Crossfire Hurricane»

Οι Rolling Stones στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Crossfire Hurricane»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φορτωμένο είναι το πρόγραμμα των Γερόλυκων της ροκ το τελευταίο διάστημα, αφού έχουν κάνει πρόβες σε περίπου 70 τραγούδια για τις εμφανίσεις τους με αφορμή τα 50 χρόνια του συγκροτήματος, ενώ χθες Πέμπτη παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Crossfire Hurricane» με θέμα την ιστορία της θρυλικής μπάντας

Τα τέσσερα μέλη των Rolling Stones εμφανίστηκαν χθες στο «κόκκινο χαλί» για την πρεμιέρα της νέας ταινίας η οποία διηγείται την ιστορία και την πορεία τους προς τη δόξα, από το 1962 ως σήμερα.

Κατά την εμφάνισή τους στην πρεμίερα, τα μέλη του βρετανικού θρυλικού γκρουπ, o Mικ Τζάγκερ, ο Κιθ Ρίτσαρντς, ο Ρόνι Γουντ και ο Τσάρλι Γουότς φωτογραφήθηκαν και μίλησαν για τις επερχόμενες εμφανίσεις τους στο Λονδίνο στις 25 και 29 Νοεμβρίου και στο Νιούαρκ των ΗΠΑ στις 13 και 15 Δεκεμβρίου.

«Οι πρόβες πηγαίνουν πολύ καλά. Έχουμε παίξει περίπου 70 διαφορετικά τραγούδια, αλλά πρέπει να επιλέξουμε τριάντα» είπε συγκεκριμένα ο Μικ Τζάγκερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ