Κάλεσμα σε αυριανή διαμαρτυρία ανέργων στον Λευκό Πύργο μέσω facebook - iefimerida.gr

Κάλεσμα σε αυριανή διαμαρτυρία ανέργων στον Λευκό Πύργο μέσω facebook

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άνεργοι κάθε ηλικίας αναμένεται να συγκεντρωθούν αύριο Τετάρτη στην πλατεία του Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση της χώρας και να στείλουν το δικό τους μήνυμα στην πολιτεία.

Το κάλεσμα γίνεται διαδικτυακά και αυτό που θέλουν να πετύχουν είναι να κάνουν ευρύτερα γνωστό ότι η ανεργία στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας χτυπάει “κόκκινο” και πως ευκαιρίες για μια “θέση στον ήλιο” πια δεν υπάρχουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχή αναμένεται να γίνει στις 11.30 το πρωί.

Στη σχετική σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο facebook, και συγκεκριμένα στο http://www.facebook.com/event.php?eid=206334352736094#wall_posts, αυτή τη στιγμή έχουν δηλώσει πως θα παρευρεθούν περισσότερα από 5.000 άτομα και έπεται συνέχεια...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ