Πλαστική στήθους για χάρη του Σχοινά πήγε και έκανε η Καίτη Γαρμπή - iefimerida.gr

Πλαστική στήθους για χάρη του Σχοινά πήγε και έκανε η Καίτη Γαρμπή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφοπλιστικά ειλικρινής υπήρξε η Καίτη Γαρμπή σε πρόσφατη συνέντευξή της. Εκεί που μίλησε για την πλαστική στήθους, την πώληση των σπιτιών της και την σχέση της με την Έλλη Κοκκίνου.

«Δεν βγήκα με κανένα χωνί να το πω. Έκανα πλαστική στήθους και το έκανα για τον Διονύση, που είχε εκφράσει την επιθυμία. "Πω πω οι γυναίκες που...", έλεγε. "Οι γυναίκες που ε; Θα σε φτιάξω εγώ", είπα και το έκανα!». Αυτό δήλωσε η Καίτη Γαρμπή στο fthis. Εξηγώντας πως είναι κάτι που δεν έχει μετανιώσει.

Όσον αφορά τις φήμες ότι είναι ένα βήμα από την χρεοκοπία, σχολίασε: «Όλα ξεκίνησαν όταν πουλήσαμε δύο σπίτια. Όποιος πουλάει σπίτια είναι κατεστραμμένος οικονομικά; Δεν μείναμε ποτέ σε αυτά τα σπίτια. Φτιάχτηκαν για συγκεκριμένο λόγο, να χαριστεί ένα στους γονείς και να μείνουμε εμείς δίπλα, αλλά τελικά έμειναν ημιτελή (...) Τέτοιες εποχές θα γίνουμε συλλέκτες σπιτιών;».

Τέλος, η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε και για την σχέση που έχει πλέον με την πρώην του Δημήτρη Σχοινά, Έλλη Κοκκίνου :«Άρχισα να βλέπω την Έλλη με συμπάθεια από τότε που έκανε το παιδί. Κατάλαβα ότι εμείς που έχουμε κάνει παιδιά γινόμαστε καλύτερες, είμαστε μαμάδες, ξέρεις τι τίτλος είναι αυτός; Δεν θα μπορούσα να δω την Έλλη ως πρώην του Διονύση πια. Είναι μια κοπέλα που έχει ένα παιδί και έχει καταλάβει κάποια πράγματα. Και την άκουσα να μιλάει για το παιδί της πολύ γλυκά, πολύ ζεστά. Έχουν περάσει 15 χρόνια πια. Το να συζητάμε τέτοια πράγματα είναι λίγο αστείο. Εκείνη την εποχή ακουγόντουσαν κάποια πράγματα που προκαλούσαμε εμείς, αλλά τώρα πάει, τέλειωσε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ