Αυξάνονται οι πιθανότητες παραμονής του Τοροσίδη στον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Αυξάνονται οι πιθανότητες παραμονής του Τοροσίδη στον Ολυμπιακό

Αυξάνονται οι πιθανότητες παραμονής του Τοροσίδη στον Ολυμπιακό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Βασίλη Τοροσίδη με τον Ολυμπιακό, καθώς είναι πολύ πιθανό μετά τον αγώνα με την Μονπελιέ για το Champions League να συναντηθεί ο διεθνής αμυντικός με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οπως αναφέρει η «SportDay», από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ υποστηρίζουν πως οι πιθανότητες παραμονής του 27χρονου άσου στον Πειραιά είναι 55%-45% . Αλλωστε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στην επίσκεψή του την Πέμπτη στο Ρέντη ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να μετατραπούν σε σήριαλ οι υποθέσεις παραμονής των παικτών, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. «Και επειδή γίνεται λόγος και θόρυβος για τις ανανεώσεις, ένα θα σας πω. Ξέρετε ότι θέλουμε να είστε εδώ, όσοι είναι να ανανεώσετε, οπότε να τελειώνουμε γρήγορα. Δεν είναι σωστό και για τους ποδοσφαιριστές που τελειώνουν τα συμβόλαιά τους αλλά και για τον σύλλογο να σέρνονται φήμες. Θέλω να τελειώνουμε με τις ανανεώσεις το συντομότερο δυνατόν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης στους παίκτες.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ