Πανευρωπαϊκοί πρωταθλητές στο σκάκι τα δυο εγγόνια του Γιάννη Λάτση - iefimerida.gr

Πανευρωπαϊκοί πρωταθλητές στο σκάκι τα δυο εγγόνια του Γιάννη Λάτση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ταλέντα στο σκάκι έχουν αποδειχτεί τα δυο μικρότερα μέλη της οικογένειας Λάτση, ο Γιάννης και η Τατιάνα, διαπρέποντας σταθερά σε ευρωπαϊκά τουρνουά. Αυτή την στιγμή και τα δυο συγκαταλέγονται στους τοπ παίκτες της ηλικιακής κατηγορίας τους.

Τα δυο ανήλικα παιδιά της Μαργαρίτας Λάτση, της μικρότερης κόρης του Γιάννη και της Εριέττας Λάτση, έχουν εξελιχθεί -σύμφωνα με δημοσιεύματα- σε πανευρωπαϊκής εμβέλειας παίκτες του σκάκι.

Συγκεκριμένα ο 14χρονος Γιάννης και η 11χρονη Τατιάνα, που ανήκουν στις ομάδες της Ελβετικής Ομοσπονδίας Σκακιού, διαπρέπουν τον τελευταίο καιρό στα Ευρωπαϊκά τουρνουά κερδίζοντας βραβεία στις κατηγορίες τις ηλικίας τους.

Πρόκειται για τον γιο και την κόρη της Μαργαρίτας Λάτση και του Γιώργου Κατσιάπη οι οποίοι, αμέσως μετά τον γάμο τους, εγκαταστάθηκαν μόνιμα στο Μονακό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ