Φάιμαν: Η βοήθεια προς την Ελλάδα πρέπει να συνεχιστεί - iefimerida.gr

Φάιμαν: Η βοήθεια προς την Ελλάδα πρέπει να συνεχιστεί

Φάιμαν: Η βοήθεια προς την Ελλάδα πρέπει να συνεχιστεί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπέρ της συνέχισης της βοήθειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την Ελλάδα τάχθηκε ο καγκελάριος της Αυστρίας, Βέρνερ Φάιμαν ο οποίος υποστήριξε πως «αν κάποιοι πολλοί δεν θεωρούν σημαντική την αλληλεγγύη, τότε θα πρέπει να έχουν να κάνουν με όλες τις οικονομικές συνέπειες».

Ο αρχηγός των Αυστριακών Σοσιαλδημοκρατών, μιλώντας στην εφημερίδα «Κουρίρ», επισήμανε ότι θα υποστηρίξει τη συνέχιση της βοήθειας προς την Ελλάδα στη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες. Παράλληλα στο άρθρο επισημαίνεται ότι στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, ο Αυστριακός καγκελάριος θα ταχθεί υπέρ των κοινών εγγυήσεων του χρέους και υπέρ της τραπεζικής ενοποίησης, προτάσεις που υποστηρίζονται από τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι και τον επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ