Ο εγκέφαλος της απαγωγής του 25χρονου λέει: Μόνος του σκηνοθέτησε την εξαφάνιση - iefimerida.gr

Ο εγκέφαλος της απαγωγής του 25χρονου λέει: Μόνος του σκηνοθέτησε την εξαφάνιση

Ο εγκέφαλος της απαγωγής του 25χρονου λέει: Μόνος του σκηνοθέτησε την εξαφάνισή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαφορετική τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση απαγωγής του 25χρονου άνδρα από οικογενειακό του φίλο. Η Αστυνομία έχει ήδη συλλάβει τους δράστες ωστόσο ο νεαρός ακόμη αναζητείται.

Οι επτά δράστες έχουν συλληφθεί μετά από ευρεία επιχείρηση της Αστυνομίας και μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο «εγκέφαλος» της απαγωγής ο οποίος είναι μάλιστα και οικογενειακός φίλος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και όπως δημοσιεύει το zougla.gr, ο 72χρονος άνδρας φέρεται να είπε πως δεν υπάρχει καμία απαγωγή και πως ο 25χρονος «σκηνοθέτησε» μόνος του την εξαφάνισή του καθώς εδώ και καιρό δεν είχε καθόλου καλές σχέσεις με την μητέρα του.

Από την πλευρά του ο συνήγορος υπεράσπισης του 72χρονου, Πέτρος Μαντούβαλος, είπε πως «το σημαντικό είναι ο σεβασμός και η δικαίωση εκείνων που επλήγησαν από κάθε έκνομη δραστηριότητα με το βάρος που αναλογεί στον καθένα».

Διαβάστε εδώ όλο το ιστορικό της εξαφάνισης του νεαρού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ