Λουκέτο σε δύο νυχτερινά μαγαζιά που διέθεσαν αλκοόλ σε ανήλικη τουρίστρια στο Ρέθυμνο - iefimerida.gr

Λουκέτο σε δύο νυχτερινά μαγαζιά που διέθεσαν αλκοόλ σε ανήλικη τουρίστρια στο Ρέθυμνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να σφραγισθούν δύο νυχτερινά καταστήματα στην πόλη του Ρεθύμνου προτείνει προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας του νομού, με αφορμή νέο περιστατικό βαριάς μέθης 16χρονης τουρίστριας που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη νεαρή τουρίστρια από τη Δανία, η οποία βρίσκεται μαζί με τους γονείς της στο Ρέθυμνο, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου κατά τη διάρκεια εξόδου της με δύο φίλους κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Στην συνέχεια οι δύο νεαροί μετέφεραν σε κατάσταση μέθης την 16χρονη στο νοσοκομείο, οι γιατροί του οποίου ειδοποίησαν την αστυνομία.

Κατά την εξέταση της η 16χρονη, περιέγραψε την περιπέτειά της αλλά και τα νυχτερινά καταστήματα που επισκέφθηκε και της επέτρεψαν την είσοδο και την κατανάλωση αλκοόλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αλκοόλ 16χρονη Ρέθυμνο Δανή τουρίστρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ