Καμμένος: Θα επιτρεπόταν να παιχτεί προκλητική για τον Μωάμεθ παράσταση; - iefimerida.gr

Καμμένος: Θα επιτρεπόταν να παιχτεί προκλητική για τον Μωάμεθ παράσταση;

Καμμένος: Αν υπήρχε προσβλητική για τον Μωάμεθ παράσταση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προκλητική είναι η παράσταση Corpus Christi σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο.

Σχολιάζοντας την παράσταση που ανέβηκε στο θέατρο Χυτήριο ο κ. Καμμένος μιλώντας στο «Αγιορείτικο Βήμα» είπε: «Από τη στιγμή που προσβάλλεται η επίσημη θρησκεία του κράτους που περιγράφεται στο Σύνταγμα, αποτελεί μία πρόκληση! Και το ερώτημα είναι, εάν υπήρχε μία παράσταση η οποία προσέβαλλε το Μωάμεθ επιτρεπόταν να την παίξουνε; Εδώ όμως είναι θέμα του κράτους, που πρέπει να πάρει θέση».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σχολιάζοντας τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το θέατρο κατά τα οποία μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων υποστηριζόμενα από Χρυσαυγίτες βουλευτές συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ, τόνισε πως «φοβάμαι πολύ ότι ορισμένα επεισόδια στήνονται προκειμένου να προετοιμάσουν τις δυνάμεις καταστολής κατά της μεγάλης αντίδρασης του ελληνικού λαού για το θέμα των ταυτοτήτων.

»Δηλαδή προσπαθούν να βάλουν ακραία στοιχεία μέσα, τα οποία τα στήνει η συγκυβέρνηση και η νέα τάξη πραγμάτων για δημιουργήσει ένα κλίμα ώστε να φοβηθεί ο ελληνικός Ορθόδοξος λαός να αντισταθεί στη νέα ταυτότητα την οποία θέλουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ